HTML

egy tál étel

egytálételekrül

Tutijó



Díjaink



hétfő esti gyors

2008.02.04. 21:19 Lövenberg Balázs

"Kevés munka a konyhában,
sok öröm az asztalnál"
Stahl Judit


Vigyázat, prosztó étel következik.

Műsorváltozás szülte kényszervacsora az alábbi, és elégedett vagyok vele, mert:
1) finom
2) tápláló
3) 3 perc alatt összeállítható, további legfeljebb 20 perc alatt kész























Rizst olajba forgattam, rá kolbászt morzsoltam (múlt héten töltődött és füstölődött, szóval még puha), rá vizet öntöttem, amennyit rizsre szoktam, aztán még 1 deci paradicsomlevet is. Amikor felforrt, egészkicsire vettem a lángot alatta, 10 percig hagytam fedő nélkül, néha megkavartam, aztán kukoricát raktam hozzá, meg csipet fűszert ("Tuscany blend" fantázianevű holland készítmény, összetevők: hagyma, póréhagyma, sárgarépa, zeller, paprika, fokhagyma, fűszerkeverék, só, cukor, olívaolaj, nátrium-glutamát, aromák), lefedtem, 5 perc múlva lezártam a gázt alatta.
Kisidő múlva átpakoltam egy tányérra, fellazítottam házi tejföllel és jól megettem.

2 komment

Címkék: gyors rizs kolbász

A bejegyzés trackback címe:

https://1taletel.blog.hu/api/trackback/id/tr24325524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

single girl 2008.02.06. 20:43:13

én mostan nem ehhez szeretnék hozzászóllani, hanem azt szeretném megkérdezni, hogy a bio szalonna alatt mangalica szalonnát értesz?

Lövenberg Balázs · http://karma.blog.hu 2008.02.07. 09:42:50

nem feltétlenül, nem vagyok disznórasszista. arra gondoltam, hogy a szalonna tisztességesen tartott disznóból származzék, ne pedig antibiotikumokból meg ipari hulladékból.
süti beállítások módosítása